1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Klopp, Shaqiri'yi satmayacaklarını açıkladı
Klopp, Shaqiri'yi satmayacaklarını açıkladı

Klopp, Shaqiri'yi satmayacaklarını açıkladı

Liverpool'un teknik patronu Jürgen Klopp, İsviçreli oyuncuları Xherdan Shaqiri de dahil olmak üzere hiçbir oyuncularını satmayacaklarını açıkladı. Bugün oynanacak Wolves maçı öncesinde konuşan Klopp, yedek kulübesini güçlü tutmak istediklerini söyledi.

A+A-

Liverpool 1990 yılından bu yana şampiyon olamadı. 30 yıl aradan sonra şampiyon olmaya çok yakın olan Kırmızılar, Klopp önderliğinde zafere yürüyor.

Jürgen Klopp, şampiyonluğa ulaşmak için kadrosunu sağlam tutmak istiyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi ve diğer yerel turnuvalarda da iddiası devam eden Liverpool, yedek kulübüsinden de kan kaybı yaşamak istemiyor.

Bu nedenle Liverpool'da yeterli şans bulamayan oyunculardan ayrılması gündemde olanlar için Klopp'tan hiçbirine izin çıkmadı.

 

    "Yetenekli çocuklar ama sadece çocuklar"

    "Yetenekli çocuklar ama sadece çocuklar"

     

    Klopp Wolves maçı öncesinde Shaqiri ve yeterli şans bulamayan diğer oyuncularla ilgili konuştu. Liverpool'un teknik patronu,

    "Aralık ve Ocak ayında yedek kulübemizde hep çok genç çocuklar oturdu. Hepsi çok yetenekliler ama hala çocuklar. Bu şartlarda oyuncu satmayı nasıl düşünebiliriz ki? Sadece Shaqiri'yle ilgili değil, hemen hemen hepsiyle ilgili bir durum. Bulunduğumuz konumu korumak için onları elimizde tutmalıyız" dedi.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.