1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kobe Bryant'ın eşi Vanessa'nın ilişkisine kısa bir bakış
Kobe Bryant'ın eşi Vanessa'nın ilişkisine kısa bir bakış

Kobe Bryant'ın eşi Vanessa'nın ilişkisine kısa bir bakış

Dünya basketbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, dün gece Los Angeles idari bölgesine bağlı Calabasas şehrinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti. ABD'li yayın kuruluşu TMZ'nin haberi duyu

A+A-

Snooop Dog'un klibinde tanıştılar

 

Dünyanın bir numaralı basketbolcusu olarak gösterilen Kobe Bryant ve eşi Vanessa, 1999 yılında ABD'li rapçi Snoop Dog'un 'Tha Eastsidaz' isimli şarkısının video klibinin setinde tanıştı. Los Angeles'ta yaşayan ve liseye devam eden Vanessa o dönemde modellik yapıyor, ünlü şarkıcıların video kliplerinde dans ediyordu. Çift, ilk randevularında Disneyland'e gitmiş, 6 ay sonra da nişanlanmıştı.

 

    Yoğun ilgi nedeniyle lise eğitimine evde devam etti

    Yoğun ilgi nedeniyle lise eğitimine evde devam etti

     

    Kobe'nin devam ettiği okula çiçek yollayıp onu okuldan almasının ardından Vanessa basının ve Kobe'nin hayranlarınn dikkatini çekti. Vanessa üzerindeki ilgiden kaçmak için okulu bıraktı, eğitimine evden devam etme kararı aldı. O dönem 21 yaşında olan Kove ve 17 yaşındaki Vanessa, tanışmalarından üstünden geçen 2 buçuk yılın ardından 2001'de California'daki bir kilisede evlendi. 

     

      'Üstesinden gelinemeyecek farklılıklarımız var'

      'Üstesinden gelinemeyecek farklılıklarımız var'

       

      Vanessa, 2011'de evliliklerinin 10'uncu yılında Kaliforniya eyaletinin Santa Ana kentindeki mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde, eşiyle aralarında üstesinden gelinemeyecek farklılıklar bulunduğunu belirtti. Vanessa'nın haberi Instagram üzerinden duyurmasının ardından, Kobe de Facebook üzerinde paylaştığı gönderide haberi doğruladı. Vanessa, Kobe'nin 150 milyon dolar değerindeki servetinin yarısına mahkeme kararıyla sahip oldu. Ancak çift, uzun süre ayrı kalamadı.

       

        Bir bebeğini kaybetti

        Bir bebeğini kaybetti

         

        Vanessa; 2003'te Natalia, 2006'da helikopter kazasında kaybettiği kızı Gianna, 2016'da Bianca, 2019'da ise Capri'yi kucağına aldı. Kızlarıyla geliştirdiği iyi ilişkisiyle örnek olan Vanessa, 2005'te ise dış gebelik nedeniyle bir bebeğini kaybetti. 

         

          Bir de erkek çocuk istiyorlardı

          Bir de erkek çocuk istiyorlardı

           

          Kobe ve Vanessa çifti henüz geçtiğimiz Mart ayında ailelerini genişletmek istediklerini açıklamış, bir de erkek çocuk istedilerini belirtmişlerdi. Kobe "Sanırım bir erkek çocuğu benden daha fazla istiyor. Kız babası olmayı seviyorum, bu konuda çok çok heyecanlıyım. Vanessa da öyle." demiş, ardından da "Henüz değil, ama göreceğiz" demişti.

          HABERE YORUM KAT

          UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.