1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kocaeli’nde puan arayacaklar
Kocaeli’nde puan arayacaklar

Kocaeli’nde puan arayacaklar

2018 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası bu hafta sonu Kocaeli’nde son bulacak

A+A-

2018 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası bu hafta sonu Kocaeli’nde son bulacak. 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı olacak olan yarış 1 katsayı ile ülkemiz şampiyonasına yurtdışı puanı getirecek.

Özellikle Türkiye Ralli Şampiyonu’nun belirleneceği bu önemli yarışta, Kuzey Kıbrıs Ralli Takımlar Şampiyonluğu ve Sınıf 1 ve Sınıf N şampiyonları da belirlenecek.

7 ekibimiz kayıt yaptırdı

2018 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip eden Deniz Fahri ve Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi Kocaeli Rallisi’nde Türkiye Şampiyonası için start alacak sporcularımız olacaklar.

KKTC Ralli Şampiyonası için puan arayacak ekiplerimiz ise Nethouse Ralli Takımı adına 2018 KKTC Ralli Şampiyonu Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener, Mehmet Kamiloğlu - Rasım Çetinkaya, Halil Mulla - Mehmet Çağla ve Macila Ralli Takımı adına Fikri Macila-Murat Aşık, Cahit Yetkili - Harun Çakır oldular.

2 gün sürecek ve toplam 60 ekibin,17 Kasım Cumartesi günü start alacağı zorlu yarışta toplamda 9 özel etap koşulacak ve 18 Kasım Pazar günü “41 Burda AVM” önünde finiş görülecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.