1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Kolay şeyi herkes yapardı, biz zor şeyleri yapıyoruz”
"Kolay  şeyi herkes yapardı, biz zor şeyleri yapıyoruz”

"Kolay şeyi herkes yapardı, biz zor şeyleri yapıyoruz”

Bütçelerin görüşülmeye başlandığı Meclis Genel Kurul toplantısı, oldukça gergin başladı…

A+A-

KOLAY ŞEYİ HERKES YAPAR!

Başbakan Tatar’ın bütçe ile ilgili “Kolay her şeyi herkes yapardı, biz zor şeyleri yapıyoruz” demesi dikkat çekti.

JOHNSON KAHVESİ!

Meclis yüzlerin güldüğü anlara da sahne oldu. Bu anlardan biri Başbakan Tatar’ın kürsü konuşması sırasında yaşandı.

Tatar’ın “Bizim Boris Johnson, bizimkilerle kahve içmiş, gördünüz mü dün Facebook’ta” diye Genel Kurul’a sorması, Meclis’te yüzleri güldürdü. Geçen hafta İngiltere’deyken kendisiyle beraber olan heyetin Jonhson ile Türk kahvesi içerken fotoğrafının olduğunu anlatan Tatar, “ben de sordum acılı mı içerdi, şekerli mi içerdi Boris” demesi gerilen havayı yumuşattı.

“BUNUN NE İŞİ VAR?”

Başbakan Ersin Tatar, kürsüdeki konuşması sırasında Türkiye-Libya arasında yapılan mutabakat konusuna değindi.  “Şimdi bana bütçe görüşmelerinde bunun ne işi var diye soracaksınız” diye açıklama yapan Tatar, “KKTC’nin ekonomik olarak zenginliklerin paylaşımında, hakkımızı alma mücadelesinde çok önemli gelişmeler olmaktadır. Bu önemli gelişmeleri de bütçe görüşmelerinde belirtmek önemli bir doğru bir vurgulamadır” dedi.

YÜZLER GÜLDÜ!

Başbakan Tatar’ın açıklaması üzerine CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları “Halk öyle konuşmaz Sayın Başbakan” diye çıkıştı. Tatar’ın, Hamzaoğulları’na ; “Sen demek ki yanlış kahveye giden” diye cevap vermesi üzerine Meclis’te kahkaha sesleri yükseldi.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.