1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Koluna yapıştırıcı düzenek kurdu
Koluna yapıştırıcı düzenek kurdu

Koluna yapıştırıcı düzenek kurdu

Girne’deki bir kumarhanede M.G., kendisiyle aynı masada oyun oynayan başka birisine ait bin dolar değerindeki çipi akıl almaz bir yöntemle çaldığı suçlamasıyla tutuklandı

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede müşteri olarak bulunan M.G., kendisiyle aynı masada oyun oynayan başka bir şahısa ait bin dolar değerindeki çipi koluna monte ettiği düzenekle çaldığı suçlamasıyla tutuklandı.

M.G., dün sabah Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve soruşturma amaçlı olarak aleyhine üç günlük tutukluluk emri alındı.

Meseleyle ilgili mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru, “Hile Yolu İle Hırsızlık” suçundan methaldar olan 49 yaşındaki zanlı M.G.’nin, dün saat 01.45 sıralarında, rulet masasında oyun oynadığı sırada aynı masada oynayan başka bir şahsa ait olup, rulet masası üzerinde bulunan bin dolar değerindeki çipi, koluna monte ettiği yapıştırıcı düzenek sayesinde tasarrufuna geçirmek suretiyle çaldığının tespit edildiğini belirtti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.