1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür sezonu kapattı
Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür sezonu kapattı

Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür sezonu kapattı

Trabzonspor'da sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkadir Ömür'ün sağ ayak bileğinin üst bölümünde kırık tespit edildi. Yıldız oyuncunun yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı ile ilgil

A+A-

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Konyaspor’u ağırladı. Nwakaeme’nin golüyle 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğü ile biten ilk yarıda bordo mavili takımda sakatlanan Abdülkadir Ömür büyük bir üzüntü yarattı.

Mücadelenin 24’üncü dakikasında gelişen hızlı atakta Ömer Ali Şahiner’in sert faülü sonrası acı içinde yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi.

SAĞ AYAKTA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Sağlık görevlileri sahaya girerek Abdulkadir Ömür’ü sedye ile direkt soyunma odasına götürdü. Genç yıldızın yerine Flavio oyuna dahil oldu.

Hastaneye kaldırılan Abdülkadir Ömür’ün sağ ayak bileğinin üst bölümünde kırık tespit edildiği ve en az 3-4 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Çekilen MR sonrası fibula kemiğinde kırık olduğu anlaşılan Ömür’in sezonu kapattığı belirtiliyor.

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Hakan Çelik, açıklamasında “Oyuncumız Abdülkadir Ömür'ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır” dedi.

Geçtiğimiz sezon menisküs ameliyatı olan ve çok uzun süre sahalardan uzak kalan milli futbolcu, covid atlattıktan sonra Abdullah Avcı tarafından yeniden ilk 11’e alınarak form tutmaya başlamıştı.

İLK AÇIKLAMA AĞAOĞLU’NDAN

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'de kırık olduğunu söyledi.

Başkan Ağaoğlu, açıklamasında, “Sıkıntılı süreç içerisinde, Abdülkadir gibi bir oyuncudan böyle bir haber almak çok üzdü. Oyun biraz sertti. Biraz daha dikkatli olmak lazım… Hakem müsaade etti. Çok söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm Abdülkadir Ömür'de maalesef kırık var. Bu da onun şanssızlığı… Geçen yıl da aynısı olmuştu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.