1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Köyümüzün canlanmasını istiyoruz”
“Köyümüzün canlanmasını istiyoruz”

“Köyümüzün canlanmasını istiyoruz”

Aslanköy Muhtarı Adil Onalt, bölgenin canlanması için köye yatırım yapılması gerektiğini söyledi

A+A-

Aslanköy Muhtarı Adil Onalt, bölgeye yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Muhtar Onalt, köyün canlanması ve halkın çeşitli alanlarda sosyalleşmeye ihtiyacı olduğunu ifade etti. Köy içindeki otların da temizlenmesi gerektiğini belirten Onalt, bölgenin yeşil alanlara kavuşmasını istiyor. Onalt, köydeki kulüp binasının ekonomik sebeplerden dolayı faaliyetinin durduğunu söyledi. Dağıtılan kırsal kesim arsalarında ise alt yapı sorunu olduğunu dile getiren Onalt, gençlerin göç etmemesi için onlara yardım edilmesi gerektiğini vurguladı.

 

“Çevre büyük bir sorun”

Aslanköy Muhtarı Adil Onalt, “Bölgedeki sorunumuz çevredir. Çevre kirliliği köyümüzde çirkin bir görüntü yaratmaktadır. Köy içindeki yol kenarlarındaki otlar temizlenmelidir. Çevrenin ve köyün canlanmasını istiyoruz. Bu konuda köy içine yeşil alan veya çiçeklendirme yapılabilir diye düşünüyorum. Bölgeye yatırım yapılmasını da istiyoruz. Sosyal aktivite alanı yok. Köylünün gidebileceği ve çeşitli aktiviteler yapabileceği alanlara ihtiyaç vardır” şeklinde konuştu.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.