1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kraliçe II Elizabeth gözetim altına alındı
Kraliçe II Elizabeth gözetim altına alındı

Kraliçe II Elizabeth gözetim altına alındı

Buckingham Sarayı, doktorların Kraliçe II Elizabeth'in sağlığından endişe duyduklarını ve bu nedenle Kraliçe'nin gözetim altına alındığını açıklandı.

A+A-

Sarın tıbbi ekibinden yapılan açıklamada "Bu sabahki değerlendirmeyi takiben doktorlar Kraliçe II. Elizabeth'in sağlığından endişe ettiler ve tıbbi gözetim altında kalmasını tavsiye ettiler" denildi.

Açıklamada ayrıca kraliçenin bir süredir ikamet ettiği İskoçya'daki Balmoral Sarayı'nda rahat olduğu ve burada kalmaya devam ettiği ifade edildi.

Kraliçenin en yakınlarının da durumdan haberdar edildiği bildirildi. Kraliçe'nin büyük oğlu ve tahtın birinci varisi Prens Charles ve eşinin Balmoral'a doğru seyahat etiği açıklandı.

96 yaşındaki Kraliçe II Elizabeth'in, çarşamba günkü programına sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı belirtilmişti.

Öte yandan İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, Kraliçe'nin yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle derin üzüntü içinde olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.