1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Lahana yaprağının inanılmaz etkileri
Lahana yaprağının inanılmaz etkileri

Lahana yaprağının inanılmaz etkileri

İçeriğinde bol miktarda B, C ve E vitamini barındıran lahana potasyum yönünden de zengin bir içeriğe sahiptir. peki lahanının bu faydalarını biliyormusunuz?

A+A-

LAHANA YAPRAKLARININ İNANILMAZ ETKİLERİ

Lahana yaprakları vücudumuzdaki belirli bölgelerdeki ağrılara da çok iyi gelir. İşte lahananın iyi geldiği ağrılar.

DARBELERE BAĞLI ŞİŞLİKLERE LAHANA YAPRAĞI ÇOK FAYDALIDIR

İstemsiz olarak vücudunuzda herhangi bir yerinizi çarptınız ve şişti.. Hemen o bölgeyi lahana yaprağı ile sarın ve bir bandaj ile iyice sıkın. El ayak bilek bacak gibi bölgelerdeki şişlerin bir gecede geçtiğini göreceksiniz. Eğer tedavinin daha kısa sürmesini istiyorsanız buz ile uygulayın.

TİROİD BEZİNE LAHANA YAPRAĞI ÇOK FAYDALIDIR

Sindirim sistemi, büyüme hormonlarının ve metabolizmanın işleyişinde tiroid bezi son derce önemlidir. Tiroid bezindeki anormalliklerin düzenlenmesi için doğal yöntemler vardır. Bu yöntemlerin başında ise lahana yaprağı gelir. Akşamları yatmadan önce lahana yaprağını boğazınıza sarın ve uyuyun.

BAŞ AĞRISINA LAHANA YAPRAĞI ÇOK FAYDALIDIR

Eğer sabah kalktığınızda dayanılmaz bir baş ağrısı ile uyanıyorsanız gözlerinizde sorun olabilir ve doktora gitmeniz önerilir. Ancak baş ağrısı stres ve yorgunluğa bağlı ise kafanıza lahana yapraklarını koyun ve düşmesini önlemek için şapka takın. Bir haftada etkisine inanamayacaksınız.

EMZİRMEYE BAĞLI GÖGÜS AĞRISINA LAHANA YAPRAĞI ÇOK FAYDALIDIR

Emzirmeye bağlı oluşan göğüs ağrılarından doğal yöntemle kurtulmak mümkün.Taze lahanayapraklarını gögüslerinize koyun ve sütyen ile uyuyun. sabah kalktığınızda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Haftada 2-3 gün bu lahana yaprağı tedavisini uygulamanız sizi göğüs ağrılarınızdan kurtaracaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.