1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. LAÜ öğrencilerinden örnek davranış
LAÜ öğrencilerinden örnek davranış

LAÜ öğrencilerinden örnek davranış

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı ve Psikoloji Kulübü öğrencileri danışman hocası Yrd. Doç. Dr. Sultan Şehitoğlu öncülüğünde,Lefke ve Çevresi Öncü Kadınlar Derneği yararına kermesdüzenledi.

A+A-

LAÜ Plaza Alanı’nda gerçekleşen kermes hakkında bilgi veren Şehitoğlu, Psikoloji Kulübü öğrencilerinin yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımda bulunmak üzereyola çıktığını dile getirerek,ihtiyaç listesini belirlemek amacıyla öğrencilerin Lefke Belediyesi’negiderek görüşme yaptıklarını ve görüşme sonundasöz konusu derneğe yönelik bağış kermesi yapılabilceğine karar verdiklerini söyledi. Şehitoğlu, kulüp olarak ileride yapacakları faaliyetler için de çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

  LAÜ Psikoloji Kulübü Başkanı Ayşenur Ayyıldız ise, etkinliği Yrd. Doç. Dr. Sultan Şehitoğlu’nun öncülüğünde kulüp olarak düzenlediklerini vebölümdeki arkadaşları ile birlikte hareket ettiklerini ifade etti. Ayyıldız, kermes sonrasında elde edilen geliri derneğe teslim ettiklerini belirtti.

Öğrencilerin yaptığı çeşitli ürünlerin satışının yapıldığı kermese, LAÜ akademisyenleri, personeli ve öğrencileri destekte bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.