1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. LAÜ’ye ünlü yağmuru
LAÜ’ye ünlü yağmuru

LAÜ’ye ünlü yağmuru

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından organize edilen “LAÜ’de Bahar Söyleşileri” kapsamında birçok ünlü LAÜ’nün konuğu olacak.

A+A-

Her yıl geleneksel hale gelen LAÜ Bahar Söyleşileri bu yıl da birbirinden popüler konuklarıyla gerçekleşecek. Bahar Söyleşileri’nde ünlü konuklar LAÜ öğrencileri ile biraraya gelecek.

LAÜ Bahar söyleşi programı kapsamında: 3 Mayıs’ta neşeli kahkahaları ile tanınan ünlü oyuncu, yazar, sunucu Saba Tümer, 4 Mayıs’ta Muhteşem Yüzyıl dizisinde “Şehzade Mustafa” karakteri ile uzun bir süre sevenlerini ekrana kilitleyen ünlü oyuncu Mehmet Günsür, 9 Mayıs’ta iki usta spor adamı/yazar ve yorumcu Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz, 10 Mayıs’ta son derece sempatik, eğlenceli ve doğallığı ile tanınan Ezgi Mola ve 23 Mayıs’ta ise, dizi projeleriyle tanınan Birce Akalay sevenleriyle biraraya gelerek, öğrencilere bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.