1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Lefke için bir özel kurtarma paketine ihtiyaç var”
“Lefke için bir özel kurtarma paketine ihtiyaç var”

“Lefke için bir özel kurtarma paketine ihtiyaç var”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefke Milletvekili Salahi Şahiner, katıldığı televizyon programında değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefke Milletvekili Salahi Şahiner, katıldığı televizyon programında değerlendirmelerde bulundu.

Lefke bölgesinin pandemi sürecinden en fazla zarar gören bölge olduğunu söyleyen Şahiner, “Lefke bölgesi bu kapalı dönemde en fazla zarar gören bölgedir. Nüfus yoğunluğu olmayan bir bölgedir. Öğrenci gelmemesi, o bölgenin belini büktü. Özel bir kurtarma paketi gerekiyor, özellikle Lefke ve Güzelyurt’a. Lefke Avrupa Üniversitesi, bölge nüfusu kadar bir nüfus taşıyordu bize. Bir ekonomik enkaz var şimdi orada. Lefke ilçe oldu ama belli başlı devlet kurumu oraya gitmedi. O yüzden e-devlete geçmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.