1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Lefke sivil toplum festivali yarın…
Lefke sivil toplum festivali yarın…

Lefke sivil toplum festivali yarın…

İkinci Açık Kapı Festivali çerçevesinde, Ekim ayının her Cumartesi sivil toplum festivalleri düzenlenmeye devam edildiği, ilki Lefkoşa’da gerçekleştirilen Sivil Toplum Festivali’nin ikincisinin yarın Lefke’de yapılacağı bildirildi.

A+A-

Sivil Alan’dan yapılan açıklamada, yarın 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yer alacak festivalde, 22 sivil toplum örgütünün, bilgi masası, fotoğraf sergisi, ebru çalışması, kan şekeri kontrolü, nostaljik Kıbrıs otobüsü ile Lefke turu, konserler, dans gösterileri ve çocuk aktiviteleri gibi etkinlikler düzenleyeceği belirtildi. 
Açıklamada, İkinci Açık Kapı Festivali’nin Ekim ayı boyunca “Sivil Toplum Yollarda” sloganıyla süreceği, festivalin 21 Ekim’de Mağusa Namık Kemal Meydanı’nda ve 28 Ekim’de ise Mehmetçik’te yapılacağı kaydedildi. 
“İkinci Açık Kapı Festivali, sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini tanıtmak, gönüllülüğü teşvik etmek ve sivil toplum örgütleri ile diğer paydaşların işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor” denilen açıklamada, festival programı ve daha fazla bilginin; www.sivilalan.eu ve www.facebook.com/civicspacesivilalan adreslerinden veya 227 65 05 ve 0542 878 42 14 numaralı telefonlardan alınabileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.