1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Lefkoşa’da terminal bölgesinde ‘kırık bira şişeli’ kavga
Lefkoşa’da terminal bölgesinde ‘kırık bira şişeli’ kavga

Lefkoşa’da terminal bölgesinde ‘kırık bira şişeli’ kavga

Lefkoşa’daki terminal bölgesinde meydana gelen kavgada, iki kişi birbirini ‘kırık bira şişesiyle’ yaraladı. Mahkeme, her iki zanlının da ikişer gün soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen “Yaralama ve Tecavüzkâr Alet taşıma Kavga Rahatsızlık” suçları ile ilgili olarak tutuklana zanlılar Abiola Afeez Adelaju ve Gideon Eyitemi Apoh mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Güral Kırcalılar, 18 Ocak 2022 tarihinde, saat 17.45 sıralarında, Lefkoşa'da terminal bölgesindeki bir marketin arka kısmında iki zanlının birbirlerini kırık bira şişesiyle yaraladığını bildirdi.

Polis, 181 promil alkollü olduğu tespit edilen 28 yaşındaki zanlı Abiola Afeez Adelaju’nun, kırık bira şişesiyle, bir diğer zanlı olan 28 yaşındaki Gideon Eyitemi Apoh’un sol ön koluna 10 santimlik, sağ üst kol dirseğine ise 5 santimlik kesi attığını belirtti.

Bunun üzerine, zanlı Apoh’un da zanlı Adelaju’nun yine kırık bira şişesiyle ön koluna 5 santimetrelik kesi atarak yaraladığını bildirdi.

Polis, aynı gün mesele ile ilgili olarak zanlıların suçüstü hali gereği tutuklandığını, mesele ile ilgili olarak soruşturmanın yeni başladığını, temin edilmesi gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri ile aranmakta olan emareler olduğunu söyledi.

Polis, zanlıların serbest kalması halinde tahkikata etki edebileceklerinden bu aşamada tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, zanlıların 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.