1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Limanın otoparkında yakalandılar
Limanın otoparkında yakalandılar

Limanın otoparkında yakalandılar

Ülkeye yasadışı yollardan giriş yaptıktan kısa bir süre sonra tutuklanan Suriye uyruklu Hikman Abdo ve Mohammad Ali Al Osman aleyhindeki soruşturma devam ediyor

A+A-

KKTC’ye kanunsuz yollardan giriş yaptıktan sonra Girne Turizm Limanı’nın otoparkında şüpheli hareketleri üzerine görevli polislerin dikkatini çeken zanlılar Hikman Abdo ve Mohammad Ali Al Osman’ın yapılan kimlik sorgusunda ülkeye kaçak girdikleri tespit edildi.

Zanlılar, ülkeye girişleri ile ilgili polise izahat vermezken, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlanabilmesi için 3 gün süreyle tutukluluk emri verdi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.