1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Limasol Sigorta 20. gurur yılını kutladı
Limasol Sigorta 20. gurur yılını kutladı

Limasol Sigorta 20. gurur yılını kutladı

Kıbrıs Türk Ekonomisinin köklü ve güçlü finans kurumu Limasol Türk Kooperatif Bankası yan kuruluşlarından Limasol Sigorta 20. hizmet yılını geride bırakmanın heyecanını yaşıyor.

A+A-

Sektörde birçok yeniliğe öncülük etmeyi sürdüren Limasol Sigorta, kuruluşunun 20. Yılını Girne Lords Palace Hotel’de düzenlediği görkemli gala yemeği ile kutladı.

Sigorta ve Banka yönetici ve çalışanları ile basının birlikte olduğu gecede Sigorta’ya 10 ve 20 yıl hizmet verenler ödüllendirildi. Geleneksel hediye çekilişi ile devam eden gece, pasta kesimi, toplu aile fotoğrafı ve sanatçı Ayşegül Zaim ve orkestrasının canlı performansı ile devam etti.

Büyüme ve gelişme trendini sürdüren, sektördeki hizmet ve ürün kalitesini sürekli yenileyerek müşteri sayısını hedeflerin üzerine çıkarmayı başaran Limasol Sigorta’nın Genel Müdürü Birtan Asker, gecede yaptığı konuşmada kurumun dünden bugüne gelişini anlattı. Asker ayrıca şunları da ekledi: “Sigortacılık yapıyoruz hem de sonuna kadar, koşulsuz müşteri memnuniyetinden taviz vermeden, taşınmayan risklerin primini alarak pahalı poliçeler satmıyoruz ama taşınan riskin teminatını mutlaka vermeye çalışıyoruz, teminatını verdiği sigorta poliçesindeki hasarı gerçek anlamda ödeyen sigorta olarak tanınıp biliniyoruz, sektörde yakın geçmişe kadar abartı gibi görünen birçok hizmet ve ürünü müşterilerin hayatını kolaylaştırmak adına uyguluyoruz.“

Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise gecede yaptığı konuşmada, “Limasol Sigorta ilk poliçenin kesildiği günden bugüne her zaman  başarılarına başarı ekleyerek  adından söz ettirmiştir” dedi. Sigorta’nın yüksek verimlilikte çalışırken sektörün gelişmesine de öncülük etmesinden banka olarak mutlu olduklarını ifade eden Kemaler sözlerini şöyle tamamladı: “1997 Yılında Limasol Bankası’nın  yan kuruluşu olarak hizmet vermeye başlayan Limasol Sigorta, müşteri memnuniyetini temel prensip edinmiştir.  Her geçen gün artan acente  sayısı  ile bugün  büyük bir  aile olarak değerli müşterilerine hizmet vermeye devam eden Limasol Sigorta, öncü yaklaşımları ile de güçlü ve köklü Bankamızın gurur duyduğu bir yapıda ilerlemektedir.

Limasol Sigorta 20 yıldır  sektörde  her zaman  başarılarına başarı ekleyerek  adından söz ettirmiştir. Sigortamızın başarıları bizler için onur vericidir. Nice 20 yıllar boyu öncülükle ve  başarılarla var olmak umuduyla” Lha

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.