1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Liz’i geçemedi
Liz’i geçemedi

Liz’i geçemedi

Girne Turizm Limanından ülkeye tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken tespit edilerek tutuklanan zanlı Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Evrim KAMALI

 Girne Turizm Limanından ülkemize tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken Narkotik Detektör Köpeği Liz tarafından tespit edilerek tutuklanan zanlı Bülent Eren dün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor huzurda bulunan zanlı Bülent Eren’in 18 Mayıs tarihinde, saat 09.30 sularında, Girne Turizm Limanından KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada devriye gezen narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele işle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve alınan emarenin tahlile gönderileceğini belirterek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu bekleyecek

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.