1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. LTB'den aşılamaya tam destek!
LTB'den aşılamaya tam destek!

LTB'den aşılamaya tam destek!

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, koronavirüs aşılama sürecinin hızlanmasına destek olmaya hazır olduklarını duyurdu.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Harmancı, “LTB olarak aşı konusunda yaşanan bazı kaotik süreçlerin önüne geçebilmek, çocuklarımızın eğitim süreçlerinin, yetişkinlerin ise ekmek ve aşlarının sekteye uğramadan devamını sağlayabilmek için destek olmaya bir kez daha hazırız” ifadelerini kullandı.

Harmancı'nın açıklaması şöyle:

 

"Herkese günaydın, LTB olarak aşı konusunda yaşanan bazı kaotik süreçlerin önüne geçebilmek, çocuklarımızın eğitim süreçlerinin, yetişkinlerin ise ekmek ve aşlarının sekteye uğramadan devamını sağlayabilmek için destek olmaya bir kez daha hazırız.
Sağlık bakanımızın dün sürecin hızlanması için hemşire ve doktor çağrısına istinaden Lefkoşa Türk Belediyesi olarak geçmişte başarı ile yürüttüğümüz aşı organizasyonunu bir kez daha 5 hemşire ve 1 gönüllü doktor ile Merkez Lefkoşa'da gerekli her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapabileceğimizi bakanlığımıza ilettik.
Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarın da toplumumuz adına her türlü işbirliğine hazırız."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.