1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da zorlu maç
Mağusa’da zorlu maç

Mağusa’da zorlu maç

K-Pet Süper Lig'de 3. hafta karşılaşmasında cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile Türk Ocağı, Mağusa Canbulat Stadı’nda karşı karşıya gelecek

A+A-

Ahmet ÖZYAŞAR

Geriye kalan ilk iki haftada ev sahibi ekip Mağusa Türk Gücü istediği sonuçları alamadığı için bu maçı kazanıp kendisini taraftarına affettirmek isterken, deplasman ekibi Türk Ocağı ise Mağusa deplasmanından galibiyet ile dönüp geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti unutturma hedefinde.

MTG’nin hedefi kazanmak

Sezon başı oldukça güçlü bir kadro kurup, sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Mağusa Türk Gücü, ilk iki haftada bir puan toplayabildi. Şampiyonluk yarışında var olabilme adına artık puan kaybına tahammülü olmayan Mağusa Türk Gücü hafta sonu karşılaşacağı Türk Ocağı maçını kazanıp, hem galibiyet ile tanışmak hem de kendini taraftarlarına affettirmek istiyor.

Canova "Ocak maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz"

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Fırat Canova, lige iyi başlamasalar da hafta sonu oynayacakları Türk Ocağı maçını kazanarak yükselişe geçeceklerine inandığını söyledi. Türk Ocağı’nın oldukça güçlü bir ekip olduğunun altını çizen Canova, kendilerini çok zor bir maç beklediğini, fakat bu maçta çok çalışarak maçı kazanmak istediklerini kaydetti. Bu zorlu maça üç antrenmanla hazırlandıklarını belirten Canova ameliyat olan Halil Uçar ve sakatlığı süren Sami Yahat dışında eksikleri olmadığını vurguladı.

Bolkan: Puanla dönmek güzel olur

Sezona Süper Kupa ve ilk hafta galibiyetle başlayan Türk Ocağı, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Gençlik Gücü’ne karşı mağlup olmuştu. Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, lige iyi başlamalarına rağmen geçtiğimiz hafta kaybetmelerinin kendilerini üzdüğünü fakat bu maçı hemen unutup Mağusa Türk Gücü maçı için hazırlanmaya başladıklarını belirtti.

"Kazanılan her puan önemli"

Ligin bu sezon diğer sezonlara göre oldukça zor geçeceğinin altını çizen Bolkan, bu yüzden ligde kazanılan her puanın çok değerli olacağını kaydetti ve Mağusa Türk Gücü’nün sezon başı elit oyuncular ile kaliteli yabancılar alarak lige şampiyonluk parolası ile girdiğini, bundan dolayı kendilerini oldukça zor bir deplasman beklediğini söyledi. Bu zorlu maça üç antrenmanla hazırlandıklarını söyleyen Bolkan, Mağusa’dan puanla dönmenin güzel olacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.