1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mahkeme Fatih Terim kararını verdi!
Mahkeme Fatih Terim kararını verdi!

Mahkeme Fatih Terim kararını verdi!

TFF'nin, Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde, sözleşmesinin süresinden önce feshedildiği gerekçesiyle Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira erken fesih bedeli ödemesine yönelik kararın gerekçesi açıklandı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde, sözleşmesinin süresinden önce feshedildiği gerekçesiyle Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira erken fesih bedeli ödemesine yönelik kararın gerekçesinde, "TFF'nin fesih bildiriminde, sözleşmenin 6. maddesinin dayanak alınması dışında hiçbir gerekçeye yer vermediği gibi haklı feshe ilişkin hiçbir beyanda veya imada da bulunulmadığı" belirtildi. 

Mahkeme, 7 Mayıs'ta verdiği kararla, TFF'nin, sözleşmesi süresinden önce feshedildiği gerekçesiyle Terim'e 9 milyon 324 bin lira ödemesine karar vermişti. Bu kararla ilgili, her iki tarafın avukatları da farklı gerekçelerle İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne temyiz başvurusunda bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.