1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Mahkeme heyetinin ara kararları doğru alacağına inanıyoruz"
"Mahkeme heyetinin ara kararları doğru alacağına inanıyoruz"

"Mahkeme heyetinin ara kararları doğru alacağına inanıyoruz"

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, duruşmaya verilen aranın ardından basına bir açıklama yaptı.

A+A-

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, duruşmaya verilen aranın ardından basına bir açıklama yaptı.

Karakaya, “Biz burada aileler olarak müthiş bir mücadele veriyoruz. Şu anda sosyal medyada eminim ki bize inanılmaz bir destek yağıyordu. Çünkü gönüllerimiz bir… Tek yüreğiz…” dedi.

“Bu dava çocuklarımızın, sevdiklerimizin davası” ifadelerini kullanan Karakaya, avukatların ne gerekiyorsa yaptığını söyledi.

Karakaya, “Sanık avukatları gerçekten çok kabul edilemez şeklinde isyanları oldu. Ailelere karşı saygısızlıkları oldu. İstedikleri kadar istediklerini söylesinler. Bizim mücadelemiz ortak…” ifadelerini kullandı.

Karakaya, mahkemeden taleplerini hatırlattı.

Karakaya, Efe Bozkurt’un mazeret belirtmeden mahkemeye geldiğini aktararak, bu durumun avukatlarımızın elini güçlendirdiğini söyledi, “Ara kararlar açıklandığında göreceğiz” diye konuştu.

Karakaya, “Halil Bağcı’nın ne kadar suçlu olduğu gerçeği de delillerle ortaya sunuldu. Hatta bir fotoğraf bizden gizlenerek mahkemeye sunuldu. Çünkü bizim o fotoğrafı aslında görmemiz gerekiyor. Biz çocuklarımızın nasıl hayatını kaybettiğini biliyoruz, mahkeme heyeti de çocuklarımızın nasıl hayatını kaybettiğini artık biliyor. Mahkemenin ara kararları doğru alacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.