1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Mal sahibi yapma kararı alındı"
"Mal sahibi yapma kararı alındı"

"Mal sahibi yapma kararı alındı"

Esnaf ve Sanatkârlar Merkez Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu, esnafın 500 bin TL’ye kadar, yıllık % 8 faizle kooperatiften kredi kullanabileceğini duyurdu.

A+A-

İş yeri sahibi olmak ve kiradan kurtulmak isteyen esnafa müjde. Esnaf ve Sanatkârlar Merkez Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu, esnafın 500 bin TL’ye kadar, yıllık %8 faizle kooperatiften kredi kullanabileceğini duyurdu.

Uygulamanın yaklaşık 10 gün önce başladığını ifade eden Başkan Altuncuoğlu, müracaatların arttığını söyledi. Atuncuoğlu, “Kiraların hat safhada olduğu bir zamanda insanları mal sahibi yapmak tabi ki gurur ve onur vericidir” dedi.

“MAL SAHİBİ YAPMA KARARI ALINDI”

Başkan Altuncuoğlu, bu uygulamanın Türkiye Cumhuriyeti’nde 7 ay önce başladığını belirtti. Altuncuoğlu, “Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Merkez Birliği ile Türkiye’de milyonlarca esnafa kredi veren kooperatiflerin Genel Başkanı Sayın Abdülkadir Akgül’ün, o günkü Bakan Sayın Bülent Tüfekçi ile yaptığı protokolde esnaf ve sanatkârlar yönelik yıllık % 8 faizle, esnafı ve sanatkârlar mal sahibi yapma üzerinde karar aldılar” dedi

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.