1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Manchester City-Arsenal maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi
Manchester City-Arsenal maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi

Manchester City-Arsenal maçı koronavirüs nedeniyle ertelendi

İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile Arsenal arasında bugün oynanması planlanan karşılaşma, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.

A+A-

Bugün TSİ 22.30'da Etihad Stadı'nda oynanması gereken Manchester City ile Arsenal karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Koronavirüse yakalandığını duyuran, Yunanistan'da Olympiakos ve İngiltere'da Nottingham Forest takımlarının sahibi Evangelos Marinakis ile bazı Arsenalli oyuncuların temasa girmesi nedeniyle erteleme kararı ‘önlem’ olarak alındı.

Gereken önlemlerin alınması sebebiyle diğer lig maçlarında ise bir erteleme olmayacağı açıklandı.

Arsenal, UEFA Avrupa Ligi kapsamında 27 Şubat'ta Emirates Stadı'nda Olympiakos’u ağırlamıştı. Bu karşılaşmada Marinakis, Arsenalli oyuncular ve teknik heyetle el sıkışarak sohbet etmişti.

Avrupa’da giderek yayılan salgın pek çok spor organizasyonunun iptaline ya da ertelenmesine neden oldu. Salgının Çin’den sonra en fazla ölüme neden olduğu İtalya’da Serie A ligi askıya alındı, Fransa’da ve İspanya’da pek çok maç seyircisiz oynandı.

İngiltere, Avusturya ve Almanya’da da gelecek maçlara seyirci alınmaması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.