1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Manchester United 0-2 Manchester City
Manchester United 0-2 Manchester City

Manchester United 0-2 Manchester City

Manchester City, şehrin diğer takımı United'ı 2-0 yenerek 25 Nisan'da oynanacak İngiltere Lig Kupası finalinde Tottenham'ın rakibi oldu.

A+A-

İngiltere Lig Kupası Yarı Finali’nde Manchester United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Old Trafford’da oynanan mücadeleyi konuk takım 2-0 kazanarak finale yükselmeyi başardı.

Manchester City, Tottenham ile 25 Nisan’da Lig Kupası Finali’nde şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. City bu finali kazanırsa teknik direktör Pep Guardiola, yönettiği takımlardaki 30. kupa zaferini tatmış olacak.

Manchester derbisinde City’yi finale taşıyan golü 50. dakikada Stones kaydetti. Serbest vuruşta yapılan ortaya ceza sahasında dokunan tek oyuncu olan İngiliz stoper, kaleci Henderson’ı çaresiz bırakarak takımını öne geçirdi.

Dakikalar 83’ü gösterdiğinde ise kornerden gelen topu uzaklaştırmak isteyen Manchester United savunmasından seken topa ceza sahası dışından vuran Fernandinho, maçın skorunu 2-0 olarak ilan eden golü attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.