1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Manchester United Merih Demiral’ı istedi! İşte teklif edilen rakam ve Juventus’un kararı…
Manchester United Merih Demiral’ı istedi! İşte teklif edilen rakam ve Juventus’un kararı…

Manchester United Merih Demiral’ı istedi! İşte teklif edilen rakam ve Juventus’un kararı…

İtalyan basını İngiliz devi Manchester United'ın, Serie A'a ve Milli Takım'da yıldızını parlatan Merih Demiral için 30 milyon Euro teklif ettiğini ancak Juventus'un bu teklifi kabul etmediğini yazdı.

A+A-

İtalya Serie A’da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral için flaş bir iddia ortaya atıldı… Türkiye’nin Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta ortaya koyduğu performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral için İngilizler devreye girdi.

Sky İtalia’da yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United Merih Demiral’ın transferi için kulübü Juventus’a 30 milyon Euro teklif etti. Ancak Merih’i satmayı düşünmeyen İtalyan kulübü bu teklifi geri çevirdi.

Haberin detayında, 32 yaşındaki Leonardo Bonucci’nin futbol kariyerinin sonlarında olduğu hatırlatılarak Juventus’un 21 yaşındaki Merih Demiral ve 20 yaşındaki Matthijs de Ligt ile uzun yıllar boyunca savunma hattını güven altına aldığı belirtildi.

HAFTANIN 11’İNE SEÇİLMİŞTİ

UEFA Fransa Türkiye maçında müthiş bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki stoperimiz ile kalesinde devleşen kaleci Mert Günok’u haftanın 11’ine seçmişti.

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Alcanenense, Sporting Lizbon, Alanyaspor, Sassuolo gibi takımlarda oynayan Merih, Milli Takım’da 10 maçta görev aldı.  Juventus, Merih Demiral’ı 18 milyon Euro karşılığında Sassuolo’dan transfer etmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.