1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Manchester United taraftarları başkan yardımcısının evine saldırdı
Manchester United taraftarları başkan yardımcısının evine saldırdı

Manchester United taraftarları başkan yardımcısının evine saldırdı

Premier Lig devi Manchester United zor günler geçiriyor. Ligde 5. sırada olan ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansını gün geçtikçe zora sokan Manchester United, taraftarın şiddete varan tepkisiyle karşılaştı. Bir grup taraftar, başkan yardımcısı Ed

A+A-

Manchester United'ta kötü gidişten başkan yardımcısı da nasibini aldı. Ligde son olarak kendi Burnley'ye kendi evinde 2-0 yenilen Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansını zora sokuyor.

5. sırada olan Kırmızı Şeytanlar'ın, en yakın rakibi Chelsea'yle arasındaki puan farkı şu anda 6. 24 maçta sadece 9 galibiyet ve 34 puan alabilen United'ta hem Solskjaer hem de yönetim, taraftarın hedefinde.

Goal'deki habere göre Önceki akşam başkan yardımcısı Ed Woodward'ın evinin önüne giden 30 kadar taraftar, meşalelerle ve yabancı maddelerle mülke saldırdı.

Ed Woodward ve ailesinin ise saldırı esnasında evde olmadığı tahmin ediliyor.

 

    Ömür boyu men cezası

    Evin kapısına meşale ve yabancı madde atan kızgın taraftarlar polis tarafından tespit edilmek üzere. Holiganların kimlikleri belirlendikten sonra stadyumlara girmekten ömür boyu men edilecekler.

    Kulüp, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

     

       

      "Manchester United Futbol Kulübü olarak bu gece çalışanlarımızdan birinin evinin dışında birtakım olaylar yaşandığı haberini aldık.

      Büyük Manchester polisi önderliğinde bu haksız saldırının faillerini belirlemek için futbol dünyasının arkamızda olduğunu biliyoruz. Olayda suçu bulunan ve özel mülke izinsiz giren herkes ömür boyu yasaklanacak ve yargılanacak.

      Tepkisini dile getirmek başka, ceza gerektirecek zararlar vermek ve hayati tehlike yaratmak başka şeylerdir. Bunun da hiçbir mazereti yoktur"

       

        ine saldırı yapılan başkan yardımcısı Ed Woodward, 2012 yılından beri başkan yardımcılığı görevini yürütüyor.

        Özellikle transfer işleriyle ilgilenen Woodward, başarısız takviyelerin ve gerçekleşmeyen yıldız transferlerinin sorumlusu olarak görülüyor.

        HABERE YORUM KAT

        UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.