1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Masum bir adam öldü”
“Masum bir adam öldü”

“Masum bir adam öldü”

Lefkoşa’da meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Abdul Rahmen Murad’ın ailesinin yanına gönderildi. Arkadaşları halen yasını tutuyor, adaletin yerini bulmasını istiyor

A+A-

HİÇBİR SUÇU YOKTU: Murad’ın Arkadaşı Osman Tahir: Halen yaşanan olayın etkisindeyiz. Bu masum adam öldü. Hiçbir suçu yoktu, artık geri dönmeyecek bu saatten sonra ve biz sadece adalet istiyoruz. Mahkeme sürecinin yakın takipçisi olacağız

Devrim DEMİR

Lefkoşa Yenişehir bölgesinde Geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden Filistin asıllı, Suriye uyruklu 18 yaşındaki Abdul Rahmen Murad’ın cenazesi önceki gün ailesinin yaşadığı Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’ye gönderildi.

Feci kazada 18 yaşında yaşama veda eden Murad’ın dün ülkesinde toprağa verildiği öğrenildi.

Abdul Rahmen Murad’ın yakın arkadaşı Osman Tahir Havadis’e konuştu.

“Mahkeme sürecini takip edeceğiz”

Feci kazada yaşamını yitiren Filistin asıllı, Suriye uyruklu 18 yaşındaki Abdul Rahmen Murad’ın arkadaşı Osman Tahir, yaşanan olayın etkisinden kurtulamadıklarını ve olayın şokunda olduklarını anlattı.

Tahir, arkadaşının artık bir daha geri dönmeyeceğini ifade ederek, “Bu masum adam öldü. Hiçbir suçu yoktu, artık geri dönmeyecek bu saatten sonra ve biz sadece adalet istiyoruz. Mahkeme sürecinin yakın takipçisi olacağız. Bizi önceki gün mahkeme öğlen diye kandırdılar, yarın yapılacak mahkeme için sabah saat 07.00 saatlerinde orda olacağız. Biz adalet için toplandık, insanlık için arkadaşımız artık dönmeyecek ama onun huzurla uyuması için caydırıcı ceza verilmesini adaletten bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.