1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Masum Menteşe öldürüldü mü?
Masum Menteşe öldürüldü mü?

Masum Menteşe öldürüldü mü?

Piyasayı 5 milyon TL dolandırdığı gerekçesiyle aranan Masum Menteşe’nin Taşucu sahilinde cesedinin bulunduğu iddia edildi.

A+A-

Kendisini, KKTC’deki FETÖ soruşturmasında gizli askeri görevli olarak tanıtan ve gündüzleri de ticaretle uğraştığını söyleyerek piyasayı 5 milyon TL dolandırdığı iddia edilen Masum Menteşe’nin öldürüldüğü öne sürüldü.

Piyasayı 5 milyon TL dolandırdığı gerçeksiyle aranmakta olan TUR-NAZ Trading LTD Direktörü Masum Menteşe’nin adadan kaçmaya çalışırken öldürüldüğü iddia edildi. Yine aynı iddiaya göre kadın iç çamaşırı giymiş olan ceset, Taşucu sahiline vurdu.

KIBRIS dün gün boyunca Masum Menteşe’nin öldürüldüğü ve cesedinin Taşucu sahilinde bulunduğu yönündeki iddiayı araştırdı, ancak Türkiye medyası ve emniyet güçlerinden, son günlerde Taşucu sahilinde herhangi bir kadın veya erkek cesedinin bulunmadığı bilgisine ulaştı.

Masum Menteşe’nin öldürüldüğüne ilişkin iddiaların, Menteşe ve suç ortakları tarafından ‘takipten’ kurtulmak için şaşırtma amaçlı olarak ortaya atıldığı sanılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.