1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Maviş: Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır
Maviş: Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır

Maviş: Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır

KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş, rüşvet, dolandırıcılık ve yolsuzlukla ilgili vakaların hızla bağımsız yargı önüne taşınması gerektiğini ifade ederek, “Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır” dedi.

A+A-

KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş, ülkede son dönemin gündeminde büyük yer kaplayan, usulsüz diploma alma meselesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Burak Maviş, rüşvet, dolandırıcılık ve yolsuzlukla ilgili vakaların hızla bağımsız yargı önüne taşınması gerektiğini ifade etti.

Maviş, "Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır" dedi.

Maviş'in tam açıklaması şöyle:

"Ülkemiz, ciddi bir siyasi, sosyal ve ahlaki krizle karşı karşıyadır. Bu krizin önlenmesi için yapılan, ancak sorunu çözmekten uzak, pişmanlık beyanları, kötüleri temizleyeceğiz vaatleri, suçlularla çekilmiş fotoğraflarla onları aramızdan çıkaracağız anlayışı ve komplo teorileriyle mağdur rolüne bürünme çabaları, asıl sorunlar kadar zarar vericidir.

Rüşvet, dolandırıcılık ve yolsuzlukla ilgili vakaların hızla bağımsız yargı önüne taşınması gerekmektedir.

Haksız yere avantaj sağlamaya çalışanlar, rüşvet alan verenler, haksız kazanç elde edenler ve yolsuzluk yaparak çevresine çıkar sağlayanların, tüm bu yaşananları eleştirenlere baskı yaparak yarattıkları çarpık düzeni devam ettirmeye çalışmaları büyük bir yüzsüzlüktür.

Hakkı yenen gençlerin ve hayalleri kırılanların yanında duran, bu konuları ifşa eden gazetecilere teşekkür ediyoruz.

Yolsuzluk ve hırsızlık yapanlar, yakınlarına çıkar sağlayanlar, bağımsız kurumların işleyişini rüşvetle bozanlar ve siyasi torpille işlerini yürütenler en ağır cezayı almalıdır.

Pişmanlık yerine, gerçeklerin ve adaletin peşinden gitmeliyiz.

Çirkef yatağında gülistanlık olmaz. Kirliliğin içinde temizlik aramayın!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.