1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Max Kruse’nin menajerinden İstanbul paylaşımı
Max Kruse’nin menajerinden İstanbul paylaşımı

Max Kruse’nin menajerinden İstanbul paylaşımı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli'nin son teklifi yaparak masadan kalktığı Werder Bremen'in golcü oyuncusu Max Kruse'nin Türkiye temsilcisi Ersin Akan, Instagram hesabından İstanbul'a geleceğini duyurdu.

A+A-

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için 4 koldan çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Kolarov’un ardından golcü transferi için de yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Werder Bremen ile 9 gün sonra sözleşmesi bitecek olan Max Kruse’ye son tekliflerini iletti.

Kruse’nin menajeri sürpriz bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Werder Bremen’in golcüsünün menajeri Ersin Akan, İstanbul’a geldiği gösteren bir paylaşımda bulundu.

31 yaşındaki oyuncunun Werder Bremen ile sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde bitiriyor. Golcü oyuncu bu sezon Werder Bremen ile çıktığı 32 lig maçıdna 11 gol atıp, 11 asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.