1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mazbata borcu olanlar dikkat
Mazbata borcu olanlar dikkat

Mazbata borcu olanlar dikkat

Hükümet, ekonomik önlemler kapsamında yeni bir karar aldı. Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre hapislik cezası olan mazbata borçlularının “borçlarının 6 ay ötelenmesi kararı” yürürlüğe giriyor.

A+A-

Hükümet, ekonomik önlemler kapsamında yeni bir karar aldı. Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre hapislik cezası olan mazbata borçlularının “borçlarının 6 ay ötelenmesi kararı” yürürlüğe giriyor.

Söz konusu karar, bu gece 00.00 itibari ile yürürlükte olacak. Mazbatası olanlar borçlarını 6 ay öteleyebilecek.

Karar şöyle:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.