1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MDP hükümete sorunları çözme çağrısında bulundu
MDP hükümete sorunları çözme çağrısında bulundu

MDP hükümete sorunları çözme çağrısında bulundu

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü, hükümet ile Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi arasında yaşanan iletişim kopukluğunu endişeyle izlediklerini belirterek, hükümeti sorunları çözmeye çağırdı.

A+A-

Yazılı açıklama yapan Büsküvütçü, “Halkımız sorun değil iş istiyor. Hükümete gelenler, halkın sesine kulaklarını tıkamak yerine onlara huzurlu ve refah bir ortam yaratmak zorundadır. Hükümette bu kapsamda acilen adımlar atmalıdır. Halkımızın içerisinde yaşanan karamsarlık ve paniği çözüme kavuşturacak mecra hükümettir” ifadelerini kullandı. 
KKTC’ye Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen aşıların uygulanması noktasında bazı iddiaların gündeme geldiğini söyleyen Büsküvütçü, sağlık çalışanlarının aşılanması noktasında gönderilen aşıların siyasete malzeme edilmemesi gerektiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.