1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MEC-SEN, Meclis’e karşı saygısız tutum ve davranışları kınadı
MEC-SEN, Meclis’e karşı saygısız tutum ve davranışları kınadı

MEC-SEN, Meclis’e karşı saygısız tutum ve davranışları kınadı

Meclis Çalışanları Sendikası (MEC-SEN), Cumhuriyet Meclisi’nde 22 Ocak’taki ant içme töreni esnasında, Meclis’e karşı yapılan saygısız tutum ve davranışları kınadı.

A+A-

MEC-SEN Başkanı Batu Beyit, Meclis çatısına çıkmak suretiyle yapılan bu girişimin, sadece Yüce Meclis’e değil, aynı zamanda halkın iradesine ve ülke demokrasisine bir saygısızlık olduğunu vurguladı.

Beyit yazılı açıklamasında, halkı, içinden geçilen bu önemli süreçte sağduyuya davet ederek, Cumhuriyet Meclisi’nin itibarını düşüren bu tip eylemlerden kaçınarak, çeşitli provokasyon girişimlerine karşı dikkatli olmaya davet etti.

“İÇ GÜVENLİK PERSONELİ GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİ”

Beyit, “Olayın yaşandığı andan itibaren, Meclis çalışanlarımızdan olan iç güvenlik personelinin yetersiz kaldığı hususunda birçok mecrada yapılan eleştirileri de üzüntü ile takip etmekteyiz. Bilinmesini isteriz ki, iç güvenlik personelimiz, görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek, kendilerine verilen yetkiler dâhilinde hareket etmişlerdir” ifadelerini de kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.