1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Doğu suçlamaları reddetti
Mehmet Doğu suçlamaları reddetti

Mehmet Doğu suçlamaları reddetti

Mehmet ve Meryem Doğu çifti Alsancak’ta Memduh Ulugün’ü sokak ortasında öldürme suçlamasıyla Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde üç ayrı davadan itham edildi

A+A-

Alsancak’ta 13 Mart günü evinin yanındaki boş arazide bıçak darbeleriyle öldürülen Memduh Ulugün’ün cinayet sanıkları Mehmet ve Meryem Doğu çifti Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildiler.

Ağustos ayında, ilk tahkikat duruşması (P.I.)’ın tamamlanması ile Ağır Ceza’ya sevk edilen Doğu çifti, Mart ayından bu yana Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak yargılanmayı bekliyor.untitled-1.jpg

 Meryem Doğu “Adam öldürmeyi” kabul etti

Müebbet hapis cezası öngören “Taammüden adam öldürme”, “Adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından yargılanacak olan sanıklar, Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildi.

“Adam öldürme” suçunu kabul eden Meryem Doğu,  “Taammüden adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamalarını kabul etmedi.

Haberin devamı için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.