1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Melis Kaptanoğlu yeni çocuk koleksiyonunu tanıttı
Melis Kaptanoğlu yeni çocuk koleksiyonunu tanıttı

Melis Kaptanoğlu yeni çocuk koleksiyonunu tanıttı

Tasarımcı Melis Kaptanoğlu'nun Modern Regina adını verdiği yeni koleksiyonu, geçen gün ünlü isimlerin katılımıyla İstanbul'da tanıtıldı

A+A-

“Kızlar Cumhuriyeti” mottosundan yola çıkarak adını dünya modasına duyuran Melis Kaptanoğlu Kids'in büyülü ve masalsı bir dünyanın kapılarını aralayan yepyeni koleksiyonu Modern Regina'nın tanıtımı yapıldı.

 

Daha önce Londra Çocuk Moda Haftası kapsamında tanıtılan koleksiyon, geçen gün ise İstanbul Emaar Square Mall’da bulunan Galeries Lafayette’de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Defilede yürüyen modern zaman prensesleri arasında Melis Kaptanoğlu'nun kızı Melissa Kaptanoğlu, Zeynep Yılmaz'ın kızı Yasemin Ilıcalı, Altın Kelebek ödüllü Kübra Süzgün ve Beren Gökyıldız ile 7. Koğuştaki Mucize filminin çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur gibi isimler yer aldı.

Koleksiyonda payetli kumaşlar, biker ceketler ve hareket özgürlüğü sağlayan taytlar hakimdi. Defilede sergilenen parçalar, kız çocukları için birbirinden farklı siluetler yaratırken, tasarımlarda farklı dokularla parlaklık yaratan kumaşlar; pul, taş, neon ve ışıltılı detaylar ağırlıktaydı.

Nisa Sofiya Aksongur

Yasemin Ilıcalı

Beren Gökyıldız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.