1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Memur-Sen geçici personelin kadrolanması yasa önerisi ile ilgili basın toplantısı düzenledi... Destek istedi
Memur-Sen geçici personelin kadrolanması yasa önerisi ile ilgili basın toplantısı düzenledi... Destek istedi

Memur-Sen geçici personelin kadrolanması yasa önerisi ile ilgili basın toplantısı düzenledi... Destek istedi

Memur-Sen sendika tarafından hazırlanan Geçici Personelin Kadrolanması Yasa Önerisi’nin amacının, bin 16 kişilik fiilen çalışan personelin durumuna netlik kazandırıp statülerini belirlemek ve kamuya tam adaptasyonlarını sağlamak olduğunu açıkladı.

A+A-

Memur –Sen Başkanı Kaan Mındıkoğlu, önerinin son şeklinin, kurumların hassasiyetini gidermek yanında, daha önce verilmiş olan Anayasa Mahkemesi kararına hiçbir benzerlik göstermediğini belirtti ve destek istedi. 
Memur-Sen, “Geçici Personelin Kadrolanması Yasa Önerisi ile ilgili var olan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak” amacıyla Golden Tulip Otel’de basın toplantısı düzenledi.
 

Memur-Sen Başkanı Kağan Mındıkoğlu ile Memur-Sen yetkililerinin düzenlediği basın toplantısına Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda ve federasyona bağlı sendikalardan Kamu-İş Başkanı Sami Dilek, Bay-Sen Başkanı Salih Sakallı, DAÜ-PER-SEN Başkanı Erdal Altun ve BASS Başkanı Ali Yeltekin de katıldı.
 

Toplantıda, Geçici Personelin Kadrolanması Yasa Önerisi hakkında Hukuk Dairesi’nin verdiği görüş de basına dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.