1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mesut Özil töreni saat 15.00’te…
Mesut Özil töreni saat 15.00’te…

Mesut Özil töreni saat 15.00’te…

Fenerbahçe'de yılın transferi için imza töreni zamanı... Sürprizlerle dolu Mesut Özil töreni saat 15.00’te başlayacak. Pandemi nedeniyle salona sınırlı sayıda kişi alınacak. AP, Reuters, BBC ve Bild’in de aralarında bulunduğu 10 yabancı medya kuruluşu etk

A+A-

Fenerbahçe ve Türk futbolu adına bugün tarihi bir gün. Mesut Özil kendisinden önce aynı formayı terleten dünya yıldızları Roberto Carlos ve Alex de Souza'nın da 23 Ocak 2009'da sözleşmek uzatırken birlikte imza attığı Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kendisini resmen Fenerbahçe'ye bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki tören saat 15.00'te başlayacak. Pandemi kuralları nedeniyle etkinliğe sınırlı sayıda kişi alınacak. Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetimi törende tam kadro hazır bulunacak. Etkinlik için 64 medya kuruluşundan 132 basın mensubu akreditasyon başvurusunda bulundu. Pandemi kuralları çerçevesinde salona sınırlı sayıda basın mensubu alınacak.

1907 TARAFTAR CANLI YAYINLA KATILACAK

Mesut Özil'in eşi ve çocuğuyla katılması bekleniyor. Mohikan uygulamasının hesabına 250 FBC yatıran taraftarlar da imza törenine canlı olarak bağlanabilecek. Salona kurulacak barkovizyonla yıldız futbolcunun hayatının anlatılacağı imza töreninde Fenerbahçe'nin Mohikan uygulamasını temsilen 1907 taraftar da zoom üzerinden toplantıya katılacak ve bir de sembolik soru soracak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.