
Meyhane magandaları için özel ekip kuruldu
Gönyeli’de yaşanan meyhane kavgasında polis soruşturması derinleşti. Tutuklu sayısı 5’e yükselirken, deliller ile birlikte çok sayıda kişi de aranıyor
Gönyeli’de faaliyet gösteren Mezze Meyhane’de müşteri olarak bulundukları sırada canlı müzik yapan grubun istedikleri şarkıyı çalmadıkları gerekçesi ile meyhaneyi bir birine katan 3 kişi daha tespit edildi.
Meyhanede çıkan kavgaya karışan zanlılar Ömer Faruk, Atilla Kama ve Muhammed Enez Hamidanoğlu dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, soruşturmanın selameti açısından zanlıların soruşturma amaçlı birer gün tutuklu kalmasına karar verdi.
Çok sayıda kişi aranıyor
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, olayla ilgili bulguları aktardı.
Ergüleç, zanlılar Ömer Faruk, Atilla Kama ve Muhammed Enez Hamidanoğlu’nun bir taraf ve henüz kimliği tespit edilemeyen diğer bir taraf ile işyeri içerisinde istedikleri müziği çalmadığı gerekçesi ile karşılıklı olarak birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurup kavga ettiklerini söyledi.
Polis, çıkan kavgada zanlıların 4 kişiyi tasarruflarında bulundurdukları beyzbol sopası ve demir çubuklarla ciddi şekilde darp ettiklerini mahkemeye aktardı.
Ergüleç, zanlıların müşteki Kadir Saraç’ın ön dişini kırdığını ayrıca restoranın, masa, sandalye ve eşyalarına da kasten zarar verdiklerini belirtti.
Özel ekip kuruldu
Polis memuru Hüseyin Ergüleç, tutuklanan kişi sayısının şuan itibari ile 5 olduğunu aranan birçok kişinin olduğunu ve henüz daha emarelerinde bulunamadığını belirtti.
Olayın aydınlatılması için poliste özel ekip kurulduğunu ve birçok ifade toplanıp kamera görüntülerinin incelendiğini aktaran Ergüleç, soruşturmanın selameti açısından zanlıların birer gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT