1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı: Onu yenemezdim
Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı: Onu yenemezdim

Mike Tyson'dan Muhammed Ali itirafı: Onu yenemezdim

Mike Tyson tüm zamanların en çok çekinilen ağır sıklet boksörlerinden biri. Kariyerinde 58 defa maça çıkan Mike Tyson, bunların 44'ünü nakavtla kazanmıştı. 2005 yılında emekli olan boksörden tarihin en iyisi olarak kabul edilen Muhammed Ali'yle ilgili bir

A+A-

53 yaşındaki Mike Tyson, YouTube'da 'This is 50' adlı bir kanala konuk oldu. Sohbetin oldukça koyu geçtiği röportajda Mike Tyson'ın en dikkat çekici cümlesi, Muhammed Ali'ye karşı kazanamayacağını itiraf etmesiydi.

'Dünyanın en kötü adamı' lakabıyla bilinen Tyson, kendisine sorulan 'En iyi dönemindeki Mike Tyson ile en iyi dönemindeki Muhammed Ali maç yapsa nasıl biterdi?' sorusuna şu yanıtı verdi:

 

 

"Muhammed Ali çok özel bir boksördü. İkimizin de en iyi zamanını ele alırsak onu yenemezdim, mümkün değil. O bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi"

Mike Tyson, 2005 yılında 39 yaşındayken boksu ringte bırakmıştı. İrlandalı rakibi Kevin McBride'la karşılaştığı müsabakanın 7. raundu oynanırken aniden ringten çekilmiş ve emeklilik kararı almışt

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.