1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milan’ın 27 maçlık serisini Juventus bitirdi
Milan’ın 27 maçlık serisini Juventus bitirdi

Milan’ın 27 maçlık serisini Juventus bitirdi

Serie A'nın 16. haftasında lider Milan, sahasında Juventus'a 3-1 mağlup oldu. Milan'ın ligdeki 27 maçlık serisi sona erdi.

A+A-

Serie A’da haftanın en önemli maçında Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Milan San Siro’da Merih Demiral’ın takımı Juventus’u ağırladı. Maçı 3-1 kazanan Juventus 3 puanın sahibi olurken Milan’ın ligdeki 27 maçlık serisine de son verdi.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Chiesa’nın golüyle öne geçen Juventus’a cevap 41. dakikada Calabria’dan geldi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda karşılıklı top kayıpları olmasına rağmen Juventus’un daha net pozisyonları vardı. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Chiesa, ceza sahası dışından köşeye bıraktığı topla Donnarumma’yı ikinci kez avladı ve takımını yeniden öne geçirdi. Milan ataklarını sıklaştırarak beraberlik golüne yaklaşmaya çalışsa da 76. dakikada McKennie farkı ikiye çıkararak Milan’ın ümitlerini tüketti. Kalan dakikalarda gol çıkmayınca mücadeleyi Juventus 3-1 kazandı.

Karşılaşmada 2 gol atan Chiesa ile 2 asist yapan Dybala maçın ön plana çıkan isimleri olurken Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu da 90 dakika sahada kaldı.

Öte yandan Juventus’ta Milli futbolcumuz Merih Demiral da 87. dakikada oyuna dahil oldu.

Bu sonucun ardından Milan ilk yenilgisini alarak 37 puanda kaldı ve Inter’in kaybettiği haftada puan farkını açma şansını kaçırdı. Juventus ise 30 puana yükselerek uzak kaldığı zirve yarışına bir adım daha yaklaşmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.