1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Takım ayrıldı, Şenol Güneş Andorra’da kaldı
Milli Takım ayrıldı, Şenol Güneş Andorra’da kaldı

Milli Takım ayrıldı, Şenol Güneş Andorra’da kaldı

Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesi maç sonrası Andorra'dan ayrılırken, teknik direktör Şenol Güneş ülkede kaldı.

A+A-

UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu son maçında Türkiye, Andorra’yı deplasmanda 2-0 mağlup ederken, karşılaşmanın ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesi otobüsle Barselona’ya doğru yola çıktı.

Avrupa’daki takımlarda forma giyen futbolcuların kulüplerinin olduğu kentlere gitmek üzere Barselona’da kafileden ayrılacağı, diğerlerinin ise Türkiye’ye gideceği öğrenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş ise 19 Kasım’da Andorra ile karşılaşacak Ümit Milli Takım’ın maçını izlemek için Andorra la Vella’da kaldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.