1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mohamed Salah yine kaslarıyla Dejan Lovren'e hava attı
Mohamed Salah yine kaslarıyla Dejan Lovren'e hava attı

Mohamed Salah yine kaslarıyla Dejan Lovren'e hava attı

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, Manchester United maçının son anlarında golünü atmış ve gol sevincinde formasını çıkarmıştı. Kaslarıyla dikkat çeken Salah, maç sonrasında daha önce troll'lediği takım arkadaşı Dejan Lovren'i bir kez daha troll'ledi.

A+A-

Mohamed Salah ve Dejan Lovren arasındaki 'kas kıskançlığı' sürüyor. Liverpool'un Manchester United'ı 2-0 yendiği maçta takımının ikinci golünü atan Salah, maç sonunda Dejan Lovren'e üstsüz fotoğrafını gönderdi.

Dejan Lovren'in "Ne demeye çalışıyorsun?" sorusuna, Salah "Hiçbir şey, yanlışlıkla gönderdim" cevabını verdi.

Lovren ise bu konuşmayı Instagram hesabında paylaşarak "Yazar burada ne anlatmak istiyor? Güçlü olduğunu mu? Sıkı olduğunu mu? Kaslarını mı? Golünü mü? Neyse, bu sadece bir hata, Bugün için tebrikler beyler" notunu düştü.

 

    Daha önce de olmuştu

    Daha önce de olmuştu

     

    Salah, daha önce de Dejan Lovren'i kaslı fotoğrafıyla troll'lemişti.

    Yine kaslı bir fotoğrafını Lovren'e gönderen Salah, yine "Pardon, yanlışlıkla oldu" deyince, Lovren "Nefesini tutup kaslarını şişirmişsin. Fotoğrafının çekildiğinden de haberdar olduğuna eminim. Kendinden utan, dışarısı 16 derece..." cevabını vermişti. Salah ise "Hadi oradan. Kıskanmana gerek yok, sakin ol" demişti.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.