1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mourinho’dan Scholes’a: Stüdyoya geri dön!
Mourinho’dan Scholes’a: Stüdyoya geri dön!

Mourinho’dan Scholes’a: Stüdyoya geri dön!

Futbol dünyasının en lafını esirgemeyen karakterlerinden biri olan Jose Mourinho, bu kez intikam yemeğini soğuk yemeyi tercih etti...

A+A-

Manchester United’ın geçtiğimiz aylarda işine son verdiği ünlü teknik adam Jose Mourinho, görevi sırasında kendisine televizyon ekranlarından sert eleştiriler yönelten Paul Scholes’a seslendi.

Scholes TV yorumculuğu boyunca Mourinho’yu en sert eleştiren isimlerin başında gelmiş, hatta Portekizli hocanın kendisini bilerek kovdurduğunu iddia etmişti.

“Mourinho’nun burada olmak istemediğini hissettim. Sondaki hamlelerini kusursuz şekilde inşa etti. Basın toplantıları utanç vericiydi. O kadar negatifti ki oyuncuların onun için oynamak istemedikleri çok açıktı. En sonunda doğru şey oldu.”

Öte yandan kısa süre önce İngiltere’nin alt lig takımlarından Oldham Athletic’in başına geçen Paul Scholes 31 gün sonra istifa etti. Schles’un 7 maçlık başarısız serüvenine Mourinho da sessiz kalmadı:

“Paul Scholes, ben dünyanın en büyük kulüplerinden birinin menajeriyken beni eleştiriyordu. Ama o Oldham Athletic'in başında 31 gün kalabildi. Stüdyoya geri dön!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.