1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mustafa Kızılyürek hayatını kaybetti
Mustafa Kızılyürek hayatını kaybetti

Mustafa Kızılyürek hayatını kaybetti

Demokrat Partisi PM üyesi Mustafa Kızılyürek hayatını kaybetti.

A+A-

Demokrat Partisi PM üyesi Mustafa Kızılyürek hayatını kaybetti. Mustafa Kızılyürek'in zamansız vefatı başta ailesi olmak üzere sevenelerini yasa boğdu. Mustafa Kızılyürek'in cenazesi 31 Mart Pazar (Yarın) Akçay Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Akçay Mezarlığı’na defnedilecek. 

Demokrat Parti Mustafa Kızılyürek vefatı nedeni ile başsağlığı mesajı yayınladı. Demokrat Parti tarafından yayınlanan başsağlığı mesajında"

Mustafa Kızılyürek'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Partimizin Akçay Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığı, Örgüt Başkanlığı ve Güzelyurt İlçe Yönetiminde görev alarak önemli katkılarda bulunan Mustafa Kızılyürek'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kızılyürek, son olarak partimizin Parti Meclisi üyelerinden biri olarak partimize büyük hizmetlerde bulunmuş değerli bir üyemizdi. Onun aktif katılımı, kararlılığı ve özverili çalışmaları unutulmayacaktır.

Bu acılı gününde, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Demokrat Parti ailesine başsağlığı diliyoruz.

Başımız sağ olsun.

Cenazesi 31 Mart Pazar (Yarın) Akçay Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Akçay Mezarlığı’na defnedilecektir. "ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.