1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Nami, 3 parti başkanından izahat istedi
Nami, 3 parti başkanından izahat istedi

Nami, 3 parti başkanından izahat istedi

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, CTP, HP ve TDP’nin KIB-TEK’teki 3 yönetim kurulu üyesinin sosyal medyada ve TV’lerde kendisini hedef almasından dolayı rahatsızlık duyduğunu dile getirdi

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), hükümette kriz olmaya devam ediyor. KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hüdaoğlu’nun Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami’nin talebiyle görevden alınmasının ardından şimdi de 3 yönetim kurulu üyesinin açıklamaları sorun oldu.

Bakan Özdil Nami, CTP, HP ve TDP Genel Başkanlarından, 3 KIB-TEK Yönetim Kurulu üyesinin açıklamalarıyla ilgili izahat istedi ve bu konudaki serzenişini ortaya koydu.

Bakan Özdil Nami, Bakanlar Kurulu’nda konuşulan bir konuyu, medyayla paylaşmayı doğru bulmadığını söyledi. Nami, konunun Bakanlar Kurulu’nda konuşulduğunu dolaylı olarak kabul etti ama ayrıntı vermeyi, etik ve prensip olarak kabul etmediğini kaydetti.

Nami, 3 parti başkanına dosya verdi

KIB-TEK Yönetim Kurulu’nda CTP’yi temsil eden Emre Efendi’nin, HP’yi temsil eden Yusuf Avcıoğlu’nun ve TDP’yi temsile den Ercan Hoşkara’nın sosyal medyada Ahmet Hüdaoğlu’na destek mahiyetinde ve bakanı hedef alan açıklamaları, Nami’nin tepkisine neden oldu. Yönetim kurulu üyelerinin ve bir partinin genel sekreterinin televizyondaki açıklamalarının da Nami’yi rahatsız ettiği öğrenildi.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.