1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Napoli oyuncusu Elseid Hysaj ölümden döndü!
Napoli oyuncusu Elseid Hysaj ölümden döndü!

Napoli oyuncusu Elseid Hysaj ölümden döndü!

Torino-Napoli arasında oynanan maçta konuk ekibin Arnavut beki Elseid Hysaj, Ansaldi'nin kambura yatması sonucunda ölümden döndü!

A+A-

İtalya Serie A'nın 7. haftasında oynanan Torino-Napoli karşılaşmasında korkunç bir an yaşandı! Napoli oyuncusu Elseid Hysaj, Cristin Ansaldi'nin kambura yatması sonucunda yere dengesiz şekilde düştü.

Arnavut oyuncu, Ansaldi'nin kendisini tutmasına rağmen yere çok kötü düştü ve sternum denilen göğüs kemiğini kırdı.

Kafasının çok esnemesi sonucunda yerden kalkarak boğazını tutan Hysaj, statta yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye götürüldü.

Boynunun kırılmadığı pozisyonunda ufak bir kırıkla hayatta kalan Napoli oyuncusu, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Tanrı'ya şükür iyiyim, mesajlarınız için teşekkürler" ifadesini kullandı.

Arnavutluk Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Hysaj, EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımıza karşı da forma giyemeyecek. Oyuncunun ne kadar sahalardan uzak kalacağı ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.