1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Narcos: Mexico’nun yeni sezon afişi paylaşıldı
Narcos: Mexico’nun yeni sezon afişi paylaşıldı

Narcos: Mexico’nun yeni sezon afişi paylaşıldı

Netflix'in fenomen dizilerinden Narcos: Mexico, ikinci sezonuyla 13 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak. Dizinin ikinci sezon afişi Netflix tarafından paylaşıldı.

A+A-

Narcos: Mexico’nun 2. sezonu, artık ilk Meksika karteli Guadalajara Karteli’nin babası olan ve kontrolü elinde tutmakta, imparatorluğunu genişletmekte ve El Padrino olma yolunda yaptığı ihanetlerin ve fedakârlıkların arasını bulmakta zorlanan Miguel Ángel Félix Gallardo’nun öyküsünü anlatmaya devam ediyor. Félix, kartelinin farklı “plazaları” arasındaki sürtüşmeleri arttıkça durumun kontrolünü kaybeder. Bu arada DEA ajanı Kiki Camarena’nın kartelin ve yozlaşmış politikacıların ellerinde hayatını kaybetmesi, Meksika’da bir intikam fırtınasına yol açar.

Yöntemleri her zaman kurallara bağlı kalmayan inatçı DEA ajanı Walt Breslin’in yönettiği “Leyenda Operasyonu”, Félix Gallardo’yu ve baş yardımcılarını hedef alır ve bu, kartelin istikrarsızlığı ve dengesizliğine tuz biber eker.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.