1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Near East Bank dijital ödeme sistemleri ağını büyütüyor
Near East Bank dijital ödeme sistemleri ağını büyütüyor

Near East Bank dijital ödeme sistemleri ağını büyütüyor

Near East Bank, Kıb-Tek ödeme noktalarına 18 adet Kiosk Cihazı daha monte ederek müşterilerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor.

A+A-

Teknolojideki gelişmeleri en iyi ve hızlı bir biçimde bankacılık ürün ve hizmetlerine uygulayarak müşterilerine sunan Near East Bank, Kıb-Tek ödeme noktalarına 18 adet Kiosk Cihazı daha monte ederek müşterilerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor.

COVID-19 salgını sebebi ile tüketiciye destek olmak için var gücü ile çalışan ve bu yolda her türlü ilave uygulamayı hayata geçiren Near East Bank, teknolojiye yaptığı kesintisiz yatırımlar ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çekmeyi başardı.

Near East Bank müşterilerinin kalabalık ortamlardan uzak kalmalarını, sıra ve zaman sorunu yaşamadan  Alsancak, Güzelyurt, Yeni Erenköy ve Değirmenlik bölgesinde bulunan 65 adet kiosk cihazlarından kredi kartı veya nakit olarak Kıb-Tek, ön ödemeli su sayacı kontör yüklemesi, Vodafone fatura ödemeleri, Vodafone kontör yükleme, Vodafone paket yükleme, Belediye temizlik ücreti, Belediye sağlık ücreti, Belediye trafik cezası ve daha birçok Belediye fatura ödemeleri için kolaylık sağlıyor.  Kiosk cihazlarının hangi lokasyonda olduğunu öğrenmek isteyenler Near East Bank’ın www.neareastbank.com adresini ziyaret edebillir, ayrıca www.paypointcyprus.com adresinden de sanal pos ile ödeme yapabilir.

Tek elden tüm bankacılık hizmetlerini gerçekleştirebilecekleri, tüm kanalların bir biriyle iletişimde olduğu bir bankacılık dünyası oluşturarak, müşterilerinin hayatına değer katmayı hedefleyen Near East Bank dijital bankacılığa olan yatırımları neticesinde sunduğu ürün ve hizmetler ile tüketiciden takdir toplamayı sürdürüyor.

“Dijital Bankacılıkta Dünya Standartları”

Dijital bankacılıkta dünya standartlarını belirlemeye devam edeceklerine değinen Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap;

 “ bankacılık, dijital ve mobil eksenlerde hızlı bir ivmeyle gelişirken müşterilerin beklentileri de değişiyor. Biz de, müşterilerimize ve onların beklentilerine odaklanarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm dijital bankacılık hizmetlerimizi, müşterilerimizin deneyimlerinden yola çıkarak, son teknolojileri kullanarak, en fazla çözümü getirecek şekilde geliştiriyoruz.” ifadelerini kullandı. Lha  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.