1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Near East Bank’tan aşkın zamanını durduran kredi
Near East Bank’tan aşkın zamanını durduran kredi

Near East Bank’tan aşkın zamanını durduran kredi

Bankacılığın pek çok alanında uzun süreli sarsılmaz pazar liderliklerine sahip olan Near East Bank, hayalleri kolayca gerçekleştirmeyi sağlayabilecek Sevgililer Günü Kredisi kullanıma sundu.

A+A-

Near East Bank’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı “ Aşkın Zamanını Durduran Kredi “ 36 ay vade, 1.16’dan başlayan faiz oranı ve 175 TL’den başlayan taksit seçeneği içeriyor.

Near East Bank Sevgililer Günü Kredisi’nden yararlanan müşteriler arasında noter huzurunda yapılacak çekilişte kazanan bir çifte 2 gece 3 gün Kartalkaya’da konaklama fırsatı da yer alıyor. Kredi olanağından yararlanan çiftlere unutulmaz bir tatil yaşatacak yeni kredi  için ön başvuru banka şubeleri veya  banka web ve sosyal medya adreslerinden hızlı ve kolay şekilde  ulaşabilmek olanaklı.

Kartalkaya’da 3 günlük tatil kazanacak çift   www.neareastbank.com  ve www.facebook.com/NearEastBank Facebook  adreslerinde  de ilan edilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.