1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Near East Hayat, 2018 yılında başarılı sonuçlar elde etti!
Near East Hayat, 2018 yılında başarılı sonuçlar elde etti!

Near East Hayat, 2018 yılında başarılı sonuçlar elde etti!

Near East Hayat, hayat ve sağlık sigortası branşlarında başarılı bir performans sergileyerek 2018 için belirlediği hedefleri gerçekleştirdi.

A+A-

Near East Hayat’ın 2018 Yıl sonu finansal sonuçlarının ve 2019 hedeflerinin anlatıldığı “Annual Life Meeting” geçtiğimiz hafta Yakın Doğu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda 2018 yıl sonu değerlendirmesi ve 2019 hedefleri ile yeni projeler Near East Hayat’ın tüm çalışanları ve üst yönetimine sunuldu.

KKTC’de Nisan 2018’de faaliyetine başlayan ve yerel sermaye ile kurulmuş ilk şirket olan Near East Hayat, Sağlık ve Hayat sigortaları alanındaki ilk yıl sonuçlarıyla doğru yolda olduğunu gösterdi.

İlki 8 Mart’da düzenlenen Annual Life Meeting toplantısında konuşan Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün:

“Halkın beklentilerini karşılayacak yeni ürün ve sistemler geliştirmek; ürün yelpazesi, üretim ve hizmetler ile lider olmak ve müşteri ve çalışan memnuniyetini üst seviyede tutarak ilk tercih edilen  şirket olma  yolunda ilerliyoruz. Bu yolda ilerlerken şirketimizin finansal sonuçlarını, hedeflerini, gerçekleşen ve devam eden projeler hakkında çalışma arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedik” dedi. Bundan sonraki takip toplantısının yılın ikinci yarısında yapılacağını belirten Şengün, o güne kadar hedeflerin ve projelerin ne kadarını gerçekleştirdiklerinin görüleceğini belirtti.

Çalışanların tümünün şirket sonuç ve hedeflerinden haberdar olması kendilerini daha değerli hissetmeleri ve projelerde yer alma isteklerinin artmasını sağlaması açısından da önemli olduğunu belirterek “hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” dedi.

“Kaliteli insan kaynağınız ve müşteri ihtiyaçlarına cevap verecek ürünleriniz var ise ve doğru satış ve satış sonrası kaliteli hizmet veriyorsanız başarı kaçınılmazdır” diyen Ömür Şengün en önemli sermayenin insan kaynağı olduğunu tekrarladı.

near-east-hayat-yemek--(1).jpg

Toplantı sonrası hep birlikte yemek yenilerek hem keyifli bir akşam geçirildi hem de motivasyon sağlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.